Vi kan glædeligt oplyse dig om at vi hos Sika Design kan tilbyde dig en mulighed for at købe flotte design møbler med god samvittighed: Vores møbler er nemlig bæredygtige, så udover flot design får du også god samvittighed med i pakken, når du handler møbler hos os. Vi er stolte af at kunne præsentere møbler produceret med traditionelt håndværk fra Indonesien, lavet af rattan, et væredygtigt materiale fra Indonesien. Læs med her hvor vi giver dig tre gode grunde til at købe møbler hos Sika Design, eller gå direkte ind på vores hjemmeside Rattan møbler og bliv inspireret til dit næste køb. 

1. Bæredygtigt design lavet af rattan

Vores møbler er produceret af rattan, som er en græsart fra Indonesien, som vokser på ad træerne i regnskoven. Rattan kan vokse sig op til hundrede meter højt og er verdens næst hurtigste voksende materiale. Det regenererer i løbet af fem til syv år, hvilket gør det til en bæredygtigt produkt til møbel produktion. Rattan ligner lidt bambus og er hult som bambus, men rattan er solidt og bøjes nemt, hvilket både gør det perfekt til møbel produktion og til at modstå slid, vejr og andre forhold. Du får derfor topkvalitets møbler af et bæredygtigt materiale, som kan holde i mange generationer. Derudover er vores fletning og produktion af møblerne skabt ved håndkraft og ved brug af ganske få maskiner, så selve produktionen af vores møbler er også en bæredygtig metode.

2. En fusion af traditionelt og moderne

Vores møbler er lavet af flettet rattan, som bliver flettet efter århundredes lange traditioner fra Indonesien. Når du ser køber vores møbler køber du derfor den perfekte fusion mellem det traditionelle og det moderne, da vores designs er af moderne karakter. Dette vil give dit hjem et unikt look, med det rå rattan kombineret med flot flet og moderne design – helt unikt og ikke til at finde andetsted. 

3. Møbler der holder

Rattan er som nævnt et rustikt og stærkt materiale, som er ekstremt slidstærkt. Derfor kan vores rattan møbler holde i mange generationer. Udover at være slidstærkt er det også modstandsdygtigt over for for eksempel varme, kulde og temperatur udsving, hvilket giver dig muligheden for at placere dine møbler i for eksempel en udestue, uden at skulle være bekymret for møblet eller materialet. 

Så gå ind på vores hjemmeside Rattan møbler og se vores store udvalg af møbler, som blandt andet indeholder sofaer, lænestole og spisebordsstole. 

Leave a comment