Hvis du er nybagt forældre så kæmpe stort tillykke! Nu er roen forbi og du kan endelig gå i gang med alt det sjove – de søvnløse nætter, en ammedagbog på din mobiltelefon, rynker (både over, under og ved siden af øjnene) og ammehjernen – hurra! Hvis du er ude efter en stensikker måde at få lidt ekstra ro på om natten, så kan du roligt læse videre. 

Det gælder sådan set også hvis du har nogle små drenge som så småt begynder at løbe rundt for første gang eller begynde at være i alderen hvor der i gennemsnit bliver stilt 200 spørgsmål, i timen, så er der også gode chancer for at du gerne vil enten afsætte dem, eller få dem i gang med nogle gode hobbyer, der kan gøre dem lidt ekstra trætte om aftenen.

Uanset om du er eksempel ét eller eksempel to, så har vi svaret herunder. 

Svømning er den ideele børnesport

Det er en kombination af motion, der er overraskende godt for vores muskler og led, og leg. Hvis du er en sand mor (eller far) af folket, vil du garanteret også blive mødt med begejstring, ved at foreslå en fælles familiesport som svømning. 

Hvis du, oven i hatten, også gerne vil sikre at det foregår på en nogenlunde anstændig vis hvor der ingen drukneulykker er på første dag, så kan du med fordel se mod svømmeudstyr til børn. Det er både med til at gøre legen lidt mere sjov eller din rolle som havfrue lidt mere virkelig.

Svømmefødder – nemmere, hurtigere og mere sikkert

Svømmefødder husker de fleste ret tydeligt fra deres barndom. Efter at have kæmpet med at træde vande i hvad der føltes som en time men garanteret bare var 10 minutter, gør svømmefødder hele oplevelen meget bedre. Svømning handler for mange børn mest af alt bare om at være, bevæge og føle sig tryg i vandet. 

Med svømmefødder er du sikret at dit barn ikke pludseligt får krampe eller ikke har styrke til at holde sig selv oppe længere. 

Badevinger – til de helt små

Det er tit at de helt små rigtig gerne vil lege med de større børn når de er i vandet, men lad os være ærlige, det er ikke særlig hensigtmæssigt at sende et spædbarn ud i vandet uden en eller anden form for beskyttelse. Her er badevinger og eventuelt en badering, med til at sikre at selv de helt små kan være med i vandlegene.