Indholdsoversigt

Når vi rejser, vælger vi altid at bruge Airbnb. Det gør vi, fordi vi ønsker at bo og opleve lokalt. Når vi bor og oplever lokalt, får vi helt andre kulturelle oplevelser. Vi har mange gange oplevet, at få anbefalinger til udflugter og spisesteder, som vi ellers ikke ville have fundet. Vi har fået så mange oplevelser, som er de vigtigste minder fra vores rejser. Fælles for dem alle er, at de ikke står i en eller anden guidebog, men at de er blevet givet til os direkte fra de lokale. Det er den vigtigste årsag, til at vi bruger Airbnb på vores rejser.

Airbnb er for os en adgang til ægte oplevelser. Derfor anbefaler vi altid andre, at tjekke Airbnb før de tjekker andre muligheder.

Leje bolig

Der er en række punkter, der er gode at forholde sig til, inden I booker. Der er nogle gode råd, som I skal forholde jer til, hvis I ønsker at booke bolig gennem Airbnb. Disse råd er baseret på erfaring med Airbnb og er med til at sikre, at I får gode og autentiske oplevelser. 

I skal være opmærksomme på om udlejer er verificeret. På den måde kan I være sikre på, at udlejer er, hvem han/hun udgiver sig for at være.

I skal også læse de anmeldelser, som udlejer har fået tidligere. Er tidligere rejsende tilfredse og er der punkter, som fremhæves gentagne gange – enten negativt eller positivt?

Hvor er boligen placeret i forhold til hvilken type ferie, du ønsker at være på. Lever boligen op til de krav, du har? Egner den sig til at rejse med børn? Booker du et værelse, dele af en lejlighed eller et helt hus? Den slags spørgsmål er vigtige at forholde sig til, så man ikke bliver skuffet, når man kommer frem til boligen og tager hul på sin ferie.

Udleje egen bolig

Airbnb giver dig også mulighed for at udleje din bolig. Hvis du ved, at du ikke skal bruge din bolig i en periode og du er villig til at udleje og har ret til det, så kan det være en god måde, at give andre mulighed for autentiske oplevelser i dit område samt tjene penge, mens du alligevel ikke skal bruge den.

Du skal sikre dig, at du har personer, der kan hjælpe med udlevering af nøgler og udførelse af rengøring i din bolig, hvis du ikke selv har mulighed. Du kan selv sætte den pris, du ønsker for at udleje din bolig. Du er dækket af Airbnb\’s værtsforsikring, hvis ikke skaden er dækket af lejerne.

Du kan læse meget mere om gode råd ved leje og udlejning, hvis du benytter dig af mine links i denne artikel. God fornøjelse.