Sjov til baby og dig

Findes der noget bedre, end at høre din baby grine og hvine af fryd og glæde? Med en babygynge opnår du mange timers dejligt samvær med din baby. Samvær der bygger på glæde og aktivitet. Der findes vel ikke en bedre grund til at købe en babygynge.

Hvad skal din babygynge kunne?

Der findes mange forskellige babygynger og det kan være svært at vælge den første gynge. Inden du beslutter dig for en gynge, skal du overveje følgende:

  • Hvilken alder skal gyngen bruges til?
  • Skal gyngen kunne vokse med dit barn, så den er mere langtidsholdbar?
  • Skal din gynge kunne hænge ude året rundt?
  • Skal din gynge bruges indenfor?
  • Er der et bestemt materiale, du foretrækker?
  • Hvad må babygyngen koste?

Når du har taget stilling til alle disse punkter, kan du begynde at lede efter den rette gynge for dig og din baby.

Hjælp til at finde den rette babygynge

Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette babygynge, kan du med fordel tjekke de anmeldelser og anbefalinger, der allerede er tilgængelige. Det er jo ikke ligegyldigt, hvilken Babygynge du ender med at investere i. Så hvorfor ikke bruge alt den viden, der allerede er indsamlet på området?

God for motorikken

Ud over den åbenlyse grund til at købe en babygynge, altså at du giver dig selv og din baby mange gode timers leg og hyggeligt samvær, er der også en anden meget vigtig grund til, at en babygynge vil være en god investering.

Din babys sanser stimuleres og dette medvirker til, at din babys indlæringsevne forbedres. Du giver altså din baby et forspring, mens du leger og hygger dig med ham eller hende. Din baby får lettere ved både at kravle, tale og gå.

Bare kom i gang

Du kan starte med at lade din baby gynge allerede fra han eller hun kan sidde selv. Du kan eventuelt give lidt støtte i ryggen ved at putte en dyne rundt om barnet og gynge forsigtigt.

Hvorfor vente til du kommer på legeplads? Hvorfor ikke tage det sjove med dig hjem i stuen eller haven og lave det til en daglig aktivitet for dig og dit barn? Det er en investering i jeres relation og en investering i din babys udvikling. Og du bliver ikke engang ruineret.

Lad dig guide til den bedste gynge for dig og din baby og køb dén, der passer jer bedst – hvad enten det er en lille gynge, der passer ind i en lille by-lejlighed eller en stor sansegynge med plads til flere børn. Efttekten er den samme – du får både glæde, babygrin og stimuleret din baby sanser.