Med masse nedlukning af frisører og beautysaloner på grund af covid 19 er det i øjeblikket ikke muligt at hverken få klippet sit hår, ordnet bryn eller negle eller få skønhedsbehandlinger. Beauty branchen har blomstret de sidste mange år, vi er blevet meget mere forfængelige og går meget op i vores udseende, mere end nogensinde før. Vores udseende er den del af hele pakken, som vi viser til venner, kolleger og bekendte og derfor går vi meget op i det. Det stopper nok ikke nu, og salonerne skal ikke være bange for at der ikke kommer en opblomstring, spørgsmålet er mere hvornår det sker og hvor lang tid, der går.

Fra USA til Danmark i 00’erne 
Trenden er kommet fra USA og alle de realityshows som vi ser i fjernsynet, hvor vi ser fyldte læber, brun hud, langt hår hjulpet på vej af extensions og bryn som sidder, som var de malet på (det er de også langt hen af vejen). I tiden med Covid19 er alle blevet nødt til at undvære de månedlige eller ugentlige behandlinger, som er med til at give hverdagen et pift, noget skønhed og i høj grad noget velvære. Velvære fordi vi nyder at se godt ud, og når vi ser godt ud, har vi det godt med os selv. Vil tendensen være nedadgående efter genåbningen af landet? Måske, men kun i kort tid.

Økonomi kan spille en rolle
Hvis folk har mistet deres job eller deres økonomiske situation er usikker, så ved man ikke hvad fremtiden bringer, også holder man naturligt lidt længere på pengene. Men hvis ens jobsituation er uændret, så vil man gå lige så meget i LookBookLocal I/S , som før Covid19. Måske endda dyrke det lidt mere fordi det er gået op for en, hvor vigtigt det er at man har det godt med sin krop og sit udseende. Vores ydre handler aldrig bare om vores ydre. Det handler også om vores indre. Når vi har det godt indeni har vi det bedre udenpå, men når vi har det godt udenpå, ja, så har vi det også godt indeni. Vores udseende, hvad enten det er vores hår, sminke, eller teint er med til at vise, hvem vi er og hvad vi kan lide og hvad vi står for. Man kunne også forestille sig, at de mennesker, der er vant til beauty behandlinger lægger svagt ud og øger deres besøg henover tiden.