Landet ligger desværre sådan, at tusindevis af danskere i disse dage befinder sig i en hjemmekarantæne, nogle mennesker bruger denne karantæne fornuftigt og er allerede gået i gang med at renovere huset, ordne haven og få fikset alle de ting som de ikke normaltvis kan fikse – det er en smart og sund måde at forholde sig til en krise på. 

Der er dog også nogen der ikke er helt lige så gode til at beskæftige dem selv, der går og har svært ved at få dagene til at hænge sammen – hvis du er en af dem der har set alt igennem på netflix og ikke føler for at se instagram eller facebook mere, så er der gode chancer for at du mangler noget at lave – i såfald er du kommet til det helt rette sted, det er kun dumme mennesker der keder sig sagde min morfar altid, derfor finder du to råd til kedsomheden herunder

Skulle du aldrig lære noget nyt?

I denne tid, hvor der absolut ikke er nogen af os der hiver i hinanden eller prøver at tage hinandens tid for den sags skyld, så er det faktisk det helt perfekte tidspunkt at lære noget nyt på. Der findes et hav af forskellige hjemmesider der deler ud af gratis viden. Der er vitterligt ingen undskyldning for ikke at blive bedre til din hobby- eller samle en ny op – du har alt tid i hele verdenen. 

Webinarer er også en god måde at udvide din horisont indenfor din branche. Hvis du har gået og bakset med noget komplekst på jobbet er det måske nu at du skulle øve dig i at blive bedre til det.

Du kan støve dit gamle \’jeg\’ af

Det er de færreste drenge (og nogle piger) der ikke har været gamere engang i deres liv. Hvis du er i den heldige situation er det bare at støve gamer skrivebordet af og komme i gang igen. Spil er noget af det der kan tage mest af vores fokus (og tid) og er derfor helt perfekt at bruge i karantænetiden. 

Du skal dog være opmærksom på at der er utroligt mange mennesker der har fået samme idé og derfor bør du regne med at alle servere er godt fyldt op, også selvom det er et gammelt spil. Det er jo ikke kun i Danmark at vi befinder os i denne lange karantæne tid – en såkaldt gamer tid