Indholdsoversigt

Generelt er slankekure et bredt begreb. Det kan være yderst vanskeligt at finde ud af hvilke typer af slankekure der findes der ude og i hvert fald også hvilken en man skal gå på. Der er ekstremt mange holdninger til hvilke der er gode og hvilke der ikke er. Derfor anbefales det i den grad at man selv giver det et skud med at læse op på de resoektive former for slankekure. Det er her at du som bruger skal følge det ovenstående link.

Hvis du derimod er særdeles interresseret i selve Sensekuren skal du blive hængende for mere information.

Sense

Den væsentligste fordel ved Sense og egentlig også der hvor denne slankekur adskiller sig fra alle de andre er at man slipper for at tælle de forbandede kalorier. Og så skal man heller ikke ud i at veje alt sin mad ned til det sidste gram. I stedet får man nogle ganske enkle og særdeles overskuelige principper som skal hjælpe dig til at sammensætte din kost på en specifik måde. Denne måde skal være det der sikre dig en god mæthed samt muligheden for at opnå det ønskede vægttab.

Det er vigtigt at huske på at Sense som sådan ikke er en kur. Sense er en form for livsstil man skal prøve at leve med og er derfor egnet til varige vægttab samt vægtvedligeholdelse. Med andre ord kan man ikke bruge Sense de sidste 3 dage inden man skal på stranden. Dog egner den sig uanset størrelse, alder, køn og vægt.

Du skal som bruger betragte Sense som en værktøjskasse der er med til at hjælpe dig med at få struktur på dine forskellige måltider. Og det vigtigste værktøj som du får tildelt er Sense spisekassemodellen.  

Spisekassemodellen

Sense spisekassemodellen består af tre spisekasser. Alle disse spisekasser består igen af en særlig måde at sammensætte din kost på. Nemlig ud fra 3-4 håndfulde mad og 1-3 spiseskefulde fedtstof. 

Den eneste regel der gør sig gældene i Sense er at man minimum ved 2 ud af dagens 3 måltider skal sammensætte sin kost udfra de ovenstående spisekasse principper. 

Sense fungerer altså perfekt til dig der på længere sigt ønsker at leve et sundere liv. Det er til dig der gerne vil have en livsstilsændring der er let tilgængelig, uden at du behøver at gå og bekymre dig om kalorierne hele tiden, men som simpelthen bare vil sørge for at indtage det korrekte.