Døjer du med karsprængninger?

Karspræninger er noget som mange desværre oplever. Det er især kvinder det rammer, og der kan være mange grunde til at de kommer. Genetik er en af de primære faktorer der spiller ind, så hvis din mor har karspræninger, er der også en stor chance for, at du selv kan komme til at opleve det. Der er dog også meget andet der kan spille ind. Eksempelvis hvis du sidder for meget ned på arbejdet, er overvægtig, eller hvis du har fået for meget sol, kan det også give dig flere karsprænginger. 

De opstår når blodkarrene bevæger sig op i det øverste lag af huden og derfor gør dem synlige, så man kan se dem på ydersiden af huden. Det kan være til kosmetisk gene for mange, som ikke synes at det ser ud som de kunne ønske sig. Det kan også skabe fysiske gener og ubehag hos dem der har det, da det heller ikke er noget, det er meningen kroppen skal gøre. Men dog er meget normalt. Karsprænginger varierer rigtig meget i både størrelse og farve. Du kan opleve at de er helt tykke og store og røde, eller at de er helt små og fine. De kan også både ses som blå eller endda sorte. Det er normalt. Men det heldigve er, at alle slags kan behandles. 

Få fjernet dine karsprængninger med skleroseringsbehandling

Du kan skånsomt og sikkert få fjernet dine karsprængninger i benene, for at slippe af med generne der opstår derfra. Det er en internationalt anerkendt og meget effektiv behandling som er gennemtestet og har været brugt siden 1930\’erne. Det er en skånsom behandling som sørger for at passe på din hud og endda kan bruges til meget sensitiv hud. Sklerosering virker bedst på mellemstore karsprænginger, men kan bruges på alle slags, og endda mindske de helt store karspræninger, hvis du døger med dem. Det er en behandling som mange mennesker har brugt til at hjælpe dem, og du kan få detg samme for dig selv.

Det bliver udelukkende udført af uddannede læger og sygeplejerske som ved hvad de laver, og har mange års erfaring med netop dette. De ved derfor, hvad der ville virke bedst for dig, og hvilken forskel behandlingen kunne gøre for dig. Du kan nemt og sikkert få lavet en behandling og booket en tid. Så kan du være selvsikker i, at gå rundt med bare ben igen.