I dag er det Bjarnes fødselsdag, hurra, hurra, huuurraaaa!

Når sangen synges og fødselaren fejres, skal det gerne ske med kage, glade gæster, gaver og flag. Lad Dannebrog feje i vinden med en flot flagstang i haven. På den måde går din fødselsdag aldrig ubemærket hen. 

Livet er fyldt med gode ting – gode ting der er værd at fejre!

Gennem livet oplever vi alle store begivenheder. Brylluppet, studenterhuen, konfirmationen, den runde fødselsdag. Begivenhederne er mange – og det er årsagen til at anskaffe sig en flagstag fra J.O. Flagstænger bestemt også! Gør mærkedagene endnu mere særlige og sæt ekstra kulør på hverdagen. Lad dagens fødselar hylde af Dannebrog og lad verden vide, at hér er fest og glade dage. 

Den nemmeste løsning. Du kan blive den heldige ejermand af en flagstang ganske nemt – læs bare her!

Hos J.O. Flagstænger slipper du for bøvlet. Ja, du hørte skam rigtig nok! DU slipper for bøvlet, og J.O Flagstænger klarer det hårde arbejde for dig. Nemmere eller bedre bliver det simpelthen ikke. Din eneste opgave er, at sætte et kryds i haven, som markering for din ønskede position for flagstangen, så kommer de og gør resten af arbejdet for dig.
Det betyder også, at du ikke er nødsaget til at være hjemme. Du kan sågar tage på arbejde uden en flagstang i forhaven og komme hjem som den heldige indehaver af en flot, ny flagstang, der med garanti vil pynte i haven. På den måde går du livets store begivenheder i møde endnu mere forberedt – og det går aldrig ubemærket hen, i nabolaget, når du har fødselsdag. 

At flage for nogen er en smuk måde at hylde et andet menneske på. En rørende gestus når man har sendt et nærstående menneske afsted på sin sidste rejse – og en æresfuld måde at sende sin trøst og sympati til de efterladte. 

Et flag kan sige så mange ting – men er altid æresfuld, smuk og højtidig i sin fremtoning. Og endnu smukkere og finere i en flagstang, hvor flaget for alvor kommer til syne i sin storhed. 

I øvrigt….

Skulle vi nogensinde være så heldige at vinde EM-guldet retur i fodbold – som de gode, gamle dage i 92 – skulle man gerne være forberedt til den helt store Dannebrogsfest og jubel. Så vær klar inden sommeren og slutrunden nærmer sig. Det vil jeg i hvert fald sørge for at være. For man ved jo altså som bekendt aldrig, hvad der sker, vel? 

 

Leave a comment