Er du også en person der bare altid går rundt med spændinger? Tænker du over hvor belastet dine muskler og generelt hele din krop er? Det er ret normalt at have en krop der er mere fysisk belastet end man går og regner med. Og det er absolut heller ikke altid at man tænker at det er noget der kan behandles væk. Men det kan det! Det er skadeligt for kroppen og kan føre til kroniske belastninger hvis man går rundt med en masse spændinger. Derfor vil vi her give dig det perfekte massage tilbud.

Massage Skanderborg

Ved at vælge og få din massage her er du sikret en professionel behandling. Du vil ligeledes være sikret en behandling der er up to date med den faglige viden.

Der findes mange forskellige former for massage og her er der stort fokus på henholdsvis Sportsmassage og Kranio Sakral Terapi. Der er her tale om to vidt forskellige behandlingsformer og det er væsentligt at man læser op på de forskellige behandlingsformer inden man bestiller en tid. Man skal naturligvis have sat sig ind i hvilke behov man har og også hvor i kroppen man har problemer. Dermed ikke sagt at den ene behandlingsform udelukker den anden.

Sportsmassage

Sportsmassage er god til dig der dyrker en masse sport – uanset om det er på amatør eller professionelt niveau. Under denne behandling vil der blive arbejdet med at blødgøre vævet, udskillelse af affaldstoffer og vigtigts af alt vil der blive arbejdet med blodcirkulationen.

Alt dette vil føre til en øget bevægelighed i kroppen. Du vil opleve at dine muskler er blevet mere afslappet. Udover det vil du opnå mindre ømhed og muskler der restituerer bedre. Hvilket i sidste ende vil give dig en bedre performance.

Kranio Sakral

Kranio Sakral er en terapi der arbejde med at nedsætte kropens stressniveau. Under denne type behandling arbejdes der med bindevævsmembranerne i hovedet eller omkring rygmarven. Det handler om at give en dyb og vedvarende afspænding af musklerne omkring og i nakken samt ryggen.

Derfor er Kranio Sakral perfekt til dig lider af hovedpine, piskesmæld, stress, ryg eller nakkesmerter samt angst.

Det er tydeligt at læse sig frem til at disse behandlingsmetoder er meget forskellige. De henviser ikke til det samme kundeklientel og derfor er det altafgørende at man har gjort op med sig selv hvor ens problem ligger inden man kommer til sin behandling.

Så hvis du er klar til at få bugt med dine skavanker skal du blot følge dette link Massage Skanderborg.