Kunne du tænke dig at prøve noget helt anderledes, næste gang du skal holde fest, hvad enten det er for voksne eller børn? Så skal du da helt sikkert prøve det unikke UV Maling, som skaber en helt fantastisk stemning. 

Hvad og hvorfor UV-maling?

Når først mørket falder på og lyset er slukket, vil du kunne se det spændende UV-maling lyse op, grundet de fluorescerende stoffer i malingen. De fluoresecerende stoffer reagerer på det der kaldes for sort lys, eller som du måske kender det, uv-lys. Det er en type lys  vi som mennesker ikke kan se, men de specielle stoffer i malingen reagerer på lyset, og du vil derfor opleve, at der hvor du har malet med lyset vil det skinne op, i alle regnbuens farver. Du skal vælge UV-maling, hvis du har mod på at prøve en fest i nærmest fuldstændig mørke, hvor det eneste du kan se er UV-maling.

Der er forskel på UV-maling. 

Når du skal planlægge festen og du er interesseret i UV-maling, så er det vigtigt at du er opmærksom på at der findes forskellige slags UV-malinger. Med det menes der at du både kan få maling til kroppen og maling til tøjet.
Ved maling til tøjet er det vigtigt du finder en maling, som kan blive siddende hele festen igennem og som selvfølgelig ikke smitter af på andet tøj eller møbler. Det anbefales kraftigt at du vælger hvidt tøj for den bedste effekt og tøj som du kan undvære bagefter, men stadig kan gemme til næste fest med UV-maling. 
UV-malingen til ansigtet minder nok mest af alt om en voksmaling, da dette gør det meget nemmere at fjerne igen. Malingen har selvfølgelig også de fluoresecerende stoffer i. Du skal dog huske når du køber maling til krop og ansigt, at finde en som overholder EU\’s krav, så er du stort set garanteret, at du ikke får en maling som er skadelig for kroppen.

Prøv det og gør festen endnu sjovere

Det eneste der faktisk kan siges, er at du bare skal kaste dig ud i det. Du ender helt sikkert med at få en uforglemmelig aften og er der børn til stede, vil de synes det er voldsomt sjovt. Pift eventuelt festen op med tilhørende knæklys, som også er selvlysende. Her kan du skabe forskellige figurer, som lige hjælper med at skabe en ekstra stemning. Som sagt, prøv det og gør festen endnu sjovere.