Hvis du vil gøre noget godt for enten dig selv som blogger eller for din virksomhed, så skal du investere i en WordPress hjemmeside. På den måde fremtidssikrer du din online tilstedeværelse. Er du ikke typen som kan bikse en hjemmeside sammen selv, så skal du have fat i Nicolai som er Specialist i WordPress hjemmesider – han hjælper dig sikkert igennem processen. 

Hvorfor vælge WordPress i stedet for en anden platform?

Med WordPress som platform, får du 3 helt specifikke fordele på din hjemmeside, som du helt sikkert vil vægte højt på lang sigt. 

Bedre brugeroplevelser

Vi kan vist godt blive enige om, at du har en hjemmeside både for dig selv, men så absolut også for dine kunder/brugere. Med WordPress kan du skabe unikke og trygge oplevelser for dine brugere, så de får lyst til at kontakte dig. 

Mobilvenligt design 

I dag sidder rigtig mange og ser på hjemmesider på mobilen, så du bliver nødt til at sikre dig, at din hjemmeside er mobilvenlig. Med Nicolai som webdesigner, er du sikret at din hjemmeside er mobilvenlig, da han arbejder ud fra Mobile First konceptet. 

Flere henvendelser

Når du har en hjemmeside må dit ønske være at kunderne skal kontakte dig, og hvorfor ikke gøre det nemt for dem? Med WordPress får du utallige muligheder for at kunderne kan kontakte dig ved blot 1 klik. Det kan ikke være nemmere og du har mulighed for at få flere kunder, da de nemt og bekvemt kan kontakte dig med det samme. 

Få en samarbejdspartner

Nicolai som er Specialist i WordPress hjemmesider, laver brugervenlige og æstetiske hjemmesider, som uden tvivl sikrer at dine besøgende også bliver kunder. Dette gør han blandt andet ved at sikre en korrekt opsætning og udvikling, der passer til dit markedsføringsbudget, så du får mest muligt ud af din hjemmeside. Nicolai har 9 års erfaring med at opsætte WordPress hjemmesider og er samtidig ekspert i markedsføring. Så med Nicolai får du 2-i-1, der sikrer dig den mest optimale løsning, når du skal have ny hjemmeside.

Som Nicolai selv udtaler: “Et godt webdesign formidler dit budskab og sælger dit produkt eller serviceydelse. Spiller hjemmesiden ikke, kan du godt glemme markedsføring.“
Så hvorfor ikke investere lidt mere i at få en professionel hjemmeside der sikrer dig resultater, i stedet for en halvfærdig hjemmeside, hvor dine besøgende forsvinder fra? Du kan med fordel se din hjemmeside som et online visitkort.