Det er de færreste af os der ikke på et eller andet tidspunkt i vores liv har stået og skulle bruge en betragtelig sum penge lige her og lige nu. Det kunne være at vi stod overfor en stor mulighed i livet eller en chance vi bare ikke ville gå glip af – måske chancen for at købe en signeret bog af din ynglingsforfatter eller en gylden billet til noget du altid har drømt om. 

Det kunne også være at du ved et uheld var kommet til at ødelægge din vens arbejdscomputer og han nu stod og manglede en til i morgen – en som du selvfølgelig skal betale for. 

Uanset hvad årsagen er, så er der et par gode måder hvorpå du kan få lidt ekstra penge mellem hænderen i trængte tider, du finder dem herunder. Du bør dog vide at der aldrig er nogle metoder at få hurtige penge på lige her og lige nu der er lige så risikofrit som at have en god opsparing til regnvejrsdage.

Du kan optage et kviklån

Kviklån er, lige som navnet måske antyder, utroligt hurtige lån som mange bare kan optage over telefonen. Kviklån er en ekstremt god måde at få nogle hurtige penge til at erstatte ødelagte ting for. Du bør dog være opmærksom på at med et kviklån kommer der oftest en tårnhøj rente som du selvfølgelig skal have i mente – for hvis du ikke er i stand til at betale pengene tilbage hurtigt så kan det godt komme til at koste dig dyrt.

Vi har alle sammen set de mennesker i eksempelvis luksusfælden der nærmest virker overrasket over at de skal betale penge for deres kviklån tilbage – ikke vær de mennesker. 

Pantsæt noget af værdi

Der findes et utal af pantsættere derude der står klar til at kaste penge over disken for noget af dit. Sælg guld, diamanter, ure eller din gamle bedstemor til dem – de tager mod det meste, du skal dog bare være klar over at hvis ikke du kan betale dem det du skylder tilbage, så beholder de dine ting og sælger dem videre – det er sådan de laver forretning. 

Derfor bør du aldrig nogensinde, meget apropos din bedstemor, pantsætte noget der har affektionsværdi for dig, for du er desværre ikke altid garanteret at kunne få det tilbage – det kunne jo være at han/hun havde solgt det i mens du var væk – pantsæt kun med omtanke.