Når du låner penge frem for at betale kontant, vil der altid være en udgift forbundet med dette, uanset om det er et banklån eller f.eks. et kviklån. Kviklån er i stigende grad en låneform, som bruges af flere og flere danskere. Med kviklån kan du låne mindre beløb, og på den måde hurtigt få adgang til penge. Find kviklån online

Hvis du undersøger vilkårene for kviklånet, og ved at du kan betale tilbage inden for en kortere periode, er der mange fordele ved at optage kviklån. 

Først om fremmest er det en meget nem type lån, som ikke kræver meget dokumentation. Istedet for at bruge tid på møder, mails og telefonsamtaler med bankrådgiveren, kan du ansøge online og blive godkendt hurtigt – hvilket er rimeligt, da kviklån typisk ofte beløber sig op til 25.000 kr pr. lån. Du kan foretage alt online, f.eks. i ansøgningen afgiver du kun nogle få oplysninger om din økonomi og personlige situation. 

Dernæst bliver du ikke underlagt urimelige krav af låneudbyderen: Er du over 18, har en fornuftig økonomi og ikke er registreret i RKI, så er du næsten sikker på at blive godkendt.

Herefter kan du indsende ansøgningen og underskrive med NemID. Svaret på ansøgningen fås på få minutter. Det er derfor både nemt og hurtigt. 

Der er efterhånden kommer mange udbydere af kviklån i de sidste par år. Derfor kan du sammenligne de forskellige udbydere, så du sikrer, at du får det billigste lån. Så alt i alt er der mange fordele ved kviklån:

Fordele ved kviklån

 • Nem ansøgning
 • Korte svartider
 • Pengene er hurtigt tilgængelige
 • Ingen strenge vurderingskrav
 • Flere udbydere og dermed mulighed for gode vilkår på lånet

Vær opmærksom på dette, når du optager kviklån

Da der er kortere frister på afbetaling af kviklån, er det vigtigt at du har et godt overblik over din økonomi og ved at du kan afdrage inden for fristen. Ellers risikerer du gebyrer, som forøger omkostningerne ved lånet. 

Og så er kviklån naturligvis ikke gratis, da du har frihed og fordele ved at få pengene næsten med det samme – i forhold til at spare op. Du skal derfor afdrage renter på lånet udover selve lånebeløbet. 

Når du optager kviklån, kan der være et oprettelsesgebyr, men det er ikke alle udbydere, der opkræver det. Af den grund kan det være en fordel at undersøge, hvilke låneudbydere, der har oprettelsesgebyr. 

Undersøg også lånets ÅOP (årlige omkostninger i procent) dvs. hvor meget lånet koster samlet pr. år. Her er det en god ide at sammenligne mellem de forskellige udbydere og vælge den udbyder, der har en lav ÅOP. 

Planlæg afbetalingen, så den ikke kommer bag på dig: Løbetiden på et kviklån er forholdvis kort, og det vil være en fordel at du ved hvor meget du præcist skal afdrage med pr. måned, så du kan indrette økonomien efter det. 

Sponsoreret af:

speak.globalKrizo.ioAdasense.dkAgenci.dkAalandcafe.dkHolgerkjensen.dkDealhaus.dkSkovbohjort.dkPhelix.dkDukeofdenmark.dkJsprofilm.dkYummiiyummii.dkWebrush.dk 

5 Comments

 • Malthe N.
  Posted 13. november 2020 18:29

  Det er bare så dejligt nemt!

 • Aksel H. S.
  Posted 14. april 2021 3:00

  Hullehøj Finnp.dk Sku velskrevet!
  Rigtig god dag, Aksel

 • Marius O.
  Posted 14. maj 2021 3:00

  Hullehøj
  Det er bare lækkert!
  De bedste hilsner. Marius

 • Lea G. H
  Posted 13. juni 2021 3:00

  Finnp.dk Konge artikel, God læsning Rigtig god aften, Lea

 • Christian V.
  Posted 9. maj 2022 3:00

  Hawdy
  Jeg undrer mig lidt over titlen, men ellers god læsning!
  Rigtig god dag. Christian

Leave a comment