Foråret banker snart på døren, og du har muligvis ikke rørt din have over de sidste måneder, hvor den blot har fået lov til at passe sig selv. Nu er det tid til at skulle i haven igen, og med det følger en masse opgaver og projekter, der alle er med til at gøre din have forårsklar.

En af de ting, du kan overveje, når du skal have haveredskaberne frem igen, er at kigge på udvalget af plæneklippere på strøm. Med teknologiens udvikling, er der opstået nye muligheder for at slå dit græs. Her kommer den strømdrevne græsslåmaskine ind i billedet.

Hvad er en plæneklipper på strøm?

En plæneklipper på strøm er uden benzin eller ledning. Hvis du derfor holder af at slå dit græs på den manuelle måde, er dette bevaret, men oplevelsen af blevet forbedret ved ikke at skulle tænke på ledning eller at fylde benzin på.

At plæneklipperen er på strøm gør, at den også er langt mere lydsvag. Det er en mindre udgave, der både gør den fysisk mindre og derved lettere i vægt. Der gør, at du bedre kan manøvre rundt med den i haven, uden at føle, at du bruger alle dine kræfter, når du blot skal vende den for at skifte retning.

Det er en type plæneklipper, der bevæger dig let, elegant og jævnt over din græsplæne. Det er derfor en fornøjelse at håndtere en plæneklipper på strøm. Du vil opdage, at det aldrig har været lettere, og derfor sjovere, at slå din græsplæne.

Indstil klippehøjden og hold øje med mængdeindikatoren

Med en plæneklipper på strøm hos Greenfrog.dk er det muligt at indstille klippehøjden i fem forskellige højder. Det er også en nyere udvikling, du måske kender fra robotplæneklippere, men noget du typisk ikke kan ved de ældre græsslåmaskiner.

Det er smart, så du har fuldstændig styr på, hvor højt plæneklipperen på strøm klipper din græsplæne, og du har derfor også mulighed for at afprøve de forskellige højder for at se, hvilken der passer lige netop til dine behov og din græsplæne.

Når plæneklipperen er i gang, kan du på klipperen holde øje med en mængdeindikator, der angiver, hvornår plæneklipperen skal tømmes. Det er smart, så du i stedet kan koncentrere dig om at slå græsset, uden at være uvidende omkring, om plæneklipperen snart trænger til at blive tømt. Du kan derfor slå dig løs og kaste et blik på indikatoren løbende, hvis du lige vil tjekke, om det er ved at være tid.

Leave a comment