Det er efterhånden de færrester der ikke på en eller anden måde har mærket at det er coronatid. Coronavirussen har ændret hele måde Danmark (og verden for den sags skyld) interagerer med hinanden. Hvad der engang var de travleste gader i diverse storbyer er nu tomme og helt uden den liv de plejede at have – og det går ud over alle. 

Uanset om du har hjemmearbejde- og børn der skal passes på én og samme tid, eller om du måske er flygtet fra civilisationen for at være i fred, så er du på en eller anden måde påvirket. Coronavirus er noget der ubevidst stresser os mennesker virkelig meget – det er usikkerheden i ikke at vide hvornår man kan arbejde igen, det er de økonomiske skrupler der er i forbindelse med det og så er det uvisheden i ikke at vide hvornår det er ovre igen. 

Coronavirussen er for guds skyld ikke noget der skal gøre dig stresset, det ville kun gøre situationen værre end den allerede er – derfor finder du et par gode måder at håndtere stressen på herunder. 

Overvej Yoga, det virker for mange

Selvom det for nogen måske kan virke meget som en meget rød til at anbefale, så er der altså også andre end folk fra Alternativet der får meget gavn ud af det. Yoga er i høj grad blevet det første ting folk siger efter at de har fortalt at de har været på mindfullness kursus – det bliver brugt over alt i erhvervslivet til at skabe ro og nu bør du tage det til dig. 

Yoga er ikke kun en fantastisk måde at blive mere fleksibel på, det hjælper virkelig også på anspændtheder der kommer fra stress. I en tid hvor så mange mennesker går og bliver påvirket af corona, så er det måske ikke det værste tidspunkt at samle en ny hobby op på.

Overvej af afstresse på en anden måde

Hvis du er hundrede procent sikker på at Yoga ikke kommer til at due for dig, så prøv at se om du kan finde en anden måde at afstresse lidt på. Boksebold til skrivebordet virker for mange mennesker. Du kan også prøve at ødelægge alt det gamle grimmer service som du alligevel aldrig kommer til at bruge igen. 

Hvis ikke det gør det for dig, må der findes en eller anden form for forum på internettet, hvor det er tilladt at skælde ud på alt og alle.