Hvis du går og føler at der er lidt lavvande i økonomien, og du er træt af at det skal gå ud over gaveræset, så er du en af mange danskere. Hvert år glemmer flere tusinde danskere at spare op til December, årets dyreste måned, og det koster på gavefronten. 

Kan du se dig selv i overstående eksempel, så er der heldigvis hjælp at hente. I denne artikel giver jeg dig to gode måder som du kan tjene lidt ekstra på. 

Metode #1 – Sælg ud af dine gamle sager

Der er enormt mange danskere der bruger december til at få ryddet ud i det gamle depot og kælderen – og hvis du spørger mig, så er det en fantastisk måde at tjene en ekstra skilling til julegaverne på. 

Mange folk er ikke helt gode til at huske at få smidt deres ting ud, og det ender oftest i et propfyldt depot/kælderum, og hvis man er taktisk klog omkring det, så kan det redde både din og din lokale pantsætters jul.

En pantsætter lever nemlig af at sælge andre folks gamle sager til en profit. En god tommelfingerregel er dog aldrig nogensinde at pantsætte noget som du i virkeligheden ikke har lyst til at komme af med – pantsætteren er nemlig i sin fulde ret til at sælge dine sager, hvis han får et godt tilbud på det. 

Metode #2 – Har du overvejet at gamble?

Gambling er lidt en knald- eller fald metode at lave penge på, da den enten kan gå rigtig godt- eller rigtig skidt. Hvis du bare tænker at lægge hele juleopsparingen på rød, så bør du genlæse Regler til roulette og vurdere om det virkelig er det smarteste at gøre. Ved at dele din juleopsparing op i små sikre bets, er der en meget større chance for at du rent faktisk ender med at tjene penge på det. 

Vi alle har en ven i vennegruppen der en gang for fem år siden spillede en tyver på en urealistisk oddskupon og vandt ualmindeligt mange penge – chancen for at sådan noget her sker i virkeligheden er så lille, at det er en dårlig taktik til at redde julen med. 

Hvis du er taktisk klog læser du selvfølgelig så meget op på de sportsgrene som du gerne vil oddse indenfor, for at have det bedste overblik over hvilke kampe der realistisk set har en god chance for at ende med at gå hjem. 

Leave a comment