Lad os alle indrømme i kor. Vi har på et eller andet tidspunkt i livet glemt kærestens fødselsdag og end med at virkelig have travlt med at finde den bedste gave i hele verdenen. Det skulle jo meget gerne ligne at du har brugt mindst siden hendes sidste fødselsdag, på at finde noget der var endnu bedre end din gave sidste år. 

Det der med datoer er desværre noget ikke alle os mænd er lige gode til, om det er vores køns skyld, eller om det bare er svært at huske 365 dage fra hinanden er svært at sige – bundlinjen er at mange af os desværre glemmer det, hvilket gør konen ked af det, og det var jo aldrig vores mening at skabe en dårlig stemning på grund af vores glemsomhed. 

Men hvad giver man så konen der har det meste? Hvis du er i tvivl er du kommet til det rette sted. Jeg har samlet en liste over tre utroligt gode og betænksomme gaver til konen, der sikrer dig både kys og kærlighed helt indtil næste fødselsdag – og til den tid duer dette indlæg selvfølgelig stadig.

Giv hende en oplevelse

Selvom at flotte dameure er en god og hurtig gave, der måske sætter dig tilbage et par tusinde kroner og er en sikker vinder, så kan du godt gøre det bedre. Der er, selvom uret er flot, ikke meget der indikerer at du har glemt tiden mere end at give hende den i gave. 

Hvis du virkelig er ude på og score point, og det er du, så giver du hende en oplevelse hun kan huske. Om det er en rejse eller noget der har med jeres parforhold at gøre er underordnet – bare du har lagt en eller anden form for tanke bag det, som du kan slynge ud under den bedste sendetid. 

Giv hende en oplevelse med veninderne

Uanset om det er drejer sig om en tur i et kurbad, eller om du lige giver en shoppetur til konen og et par af veninderne, så er du garanteret ekstra mange point, både i hende og hendes veninders bøger. Det er nemlig en rigtig gentlemand ting, at give sin kæreste kvalitetstid med hendes veninder. 

Uanset om du går med valg nummer et eller valg nummer to, så er du garanteret gode chancer for en glad kæreste, ved at gå med overstående – måske det også er en god gave til dig.