De fleste kan nok nikke anerkendende til, at selvom hele ideen om julehygge og de kolde vintermåneder indenfor med lys og hygge lød dejlige i første omgang, så må det godt snart til at blive sommer i en fart, så man kan få lov til at nyde de dejlige lunefulde sommeraftener igen. 

Og hvis du nu er en sand mand af folket og stor sommerforetaler, og det er du, så bruger du selvfølgelig disse vintermåneder og mørke aftener, på at gå og gøre hele huset klar til at sommeren rammer og du og familien kan begynde at nyde vejret (og terassen) igen.

Nedenfor finder du en liste, der sikrer dig at du ikke pludseligt står midt i maj og har glemt nogle af de mest essentielle ting. 

Huskeseddel til sommerelskeren

 • Pool og tilbehør
  Det siger selvfølgelig sig selv, at hvis du bliver nød til at eje en pool, hvis sommeren bliver tilnærmelsesvist ligeså varm, som den gjorde sidste år. Du bør selvfølgelig også huske at købe pumpe, rensefilter og en af de der flydende ølholdere også – ellers er der ingen der vil tro på at du er en sand sommermand. 
 • Du skal huse terrassevarmeren. 
  Uden den, er der ikke meget ved at sidde udenfor til langt ud på natten. Noget af det bedste ved sommeren er de sene aftener efter grillen er blevet slukket og de første flasker rødvin er indenbords og man sidder der klokken lidt i 23 og nyder solnedgangen. 
 • Alle sommerspillene
  En sand sommermand af folket går aldrig ned på udendørs spil. Om det er crocket eller kongespil så bør du købe det ind og have det klar, bare for en sikkerheds skyld. 
 • Øl, sodavand og grillgodter
  Hvis du allerede nu begynder at overveje hvordan sommeren skal bruges, og du mest af alt forestiller dig selv foran grillen med en kold øl i hånden – så bør du komme i gang med at forberede dig til sæsonen allerede nu, ellers ender du med at køre fra indkøbscenter til indkøbscenter for at lede efter gode og billige øl og de grillfornødenheder som du nu engang mangler. 
 • Det gode humør
  Kommer selvfølgelig med solen, men derfor skal den nu på listen alligevel. Der er ingen årstid så skøn som sommer, og derfor bør du skrive bag øret at du skal huske at nydde den ekstra meget. Tænk hvis nu at der var udsigter til en ligeså kold og våd vinter som den sidste.